Оновлення програми для торгівлі та обліку підприємець 4.2.96

У роздріб / продажу реалізована функція програмного РРО.

Буде потрібно реєстрація на https://checkbox.in.ua. там буде Інструкція про подальші дії, включаючи завантаження і установку "Checkbox" ("Checkbox Каса" не буде потрібно, тип взаємодії-API).

У роздріб/продаж натиснути внизу " налаштування "і відзначити" використовується програмне РРО", ввести реєстраційні дані.



З'явиться кнопка" Відкрити зміну", натиснути її.



Як завжди, заповнювати продажу, натискати"Оплачено".

Якщо відкрити чек зі списку праворуч (або поклацавши по рядку в роздріб/Реєстр), в ньому буде кнопка "QR-код" (якщо покупець попросить сканувати з екрану) і "інформація" (повна технічна інформація про електронний чек).



Якщо в Налаштуваннях вибрано "Термопринтер", в бланк чека можна додати фіскальний номер і зображення QR-коду.








Якщо використовуються дисконтні карти, перед натисканням "Оплачено" можна відкрити дані Покупця, заповнити email, і чек буде відправлений йому на пошту.



На початку роботи можна отримати "резервні" фіскальні номери, які будуть присвоюватися чекам при відсутності Інтернету, в режимі офлайн. Для цього натиснути "Відкрити / Закрити зміну", натиснути "ще" і "отримати фіскальні номери".

Якщо пропав інтернет, щоб виконати вимоги законодавства - надати покупцеві фіскальний номер чека - натиснути "ще" і "перехід в офлайн". Після цього фіскальні номери будуть присвоюватися зі списку "резервних".

Після відновлення зв'язку натиснути" перехід в онлайн " - відкладені чеки будуть відправлені.
Але я все-таки рекомендую уникати роботи офлайн (Checkbox вносить в нього зміни, я продовжую тестувати), краще в такій ситуації включати точку доступу на смартфоні і продовжувати роботу.

В роздріб / реєстр через настройку таблиці можна додати стовпець"фіскальний номер".


LiveZilla Live Chat Software